Κατασκευή Ιστοσελίδων Ξενοδοχείων – WebDesign

Εκτός από την κατασκευή επαγγελματικών ιστοσελίδων, ένα επιπλέον κομμάτι των υπηρεσιών μας είναι και η κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία, με τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηρηστικά που αυτές πρέπει να έχουν. Αρχίζοντας από το ύφος του καταλύματος προσανατολιζόμαστε στη δημιουργία μίας ιστοσελίδας που να ανταποκρίνεται το Web Design της στην ταυτότητα του ξενοδοχείου. Έπειτα δίνουμε σημασία στο κομμάτι των social media, των online κρατήσεων και των προσφορών που το κατάλυμα μπορεί να δώσει.

Καταχώρηση και Διαχείριση Online Συστήματων Κρατήσεων

Μία εξειδικευμένη υπηρεσία την οποία αναλαμβάνουμε, είναι την καταχώρηση σας σε site με online συστήματα κρατήσεων, αλλά και την ολοκληρωτική διαχείριση αυτών των συστημάτων. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε την διαχείριση συστημάτων extranet όπως το TripAdvisor.com, Booking.com, Expedia.com, Agoda.com. Η υπηρεσία περιλαμβάνει όλη τη διαδικασία από την αρχική καταχώρηση, μέχρι την αποστολή των κρατήσεων σας στο fax ή στο e-mail σας.

Online Κρατήσεις Κατευθείαν στη Σελίδα σας

Αν ακόμα δεν έχετε το σωστό μηχανισμό κρατήσεων μέσα στη σελίδα του ξενοδοχείου σας, τότε σίγουρα χάνετε κρατήσεις. Αν θέλετε κάτι εύχρηστο και απλό, τότε σίγουρα έχουμε τη λύση.

Προώθηση Ιστοσελίδων
– Search Engine Optimization

Έχετε κατασκευάσει μία πάρα πολύ ωραία ιστοσελίδα, αλλά δεν έχετε την
προβολή που θα θέλατε. Μήπως ήρθε η στιγμή να ανεβάσουμε μαζί τις κρατήσεις σας?

Διαφήμιση
στο Internet – PPC (Pay Per Click)

Έχετε σελίδα και θέλετε άμεσα να τη δείτε στις πρώτες θέσεις και να
αποδίδει τα μέγιστα? Τότε ξεκινήστε άμεσα μία διαδικτυακή καμπάνια
διαφημίσεων και κατακτήστε την κορυφή για όσο εσείς θέλετε.

Συμβουλευτική Ξενοδοχείων σε θέματα Διαδικτύου

Η υπηρεσία αυτή αποτελεί την εξειδίκευση της απλής συμβουλευτικής μας σε θέματα διαδικτύου, και αφορά θέματα προβολής ενός καταλύματος στο διαδίκτυο, με σκοπό την τόνωση του brand name του, αλλά και την βελτίωση των θετικών σχόλιων και κριτικών σε μεγάλα ταξιδιωτικά portals, από τα οποία αντλούν πληροφορίες οι ταξιδιώτες, πριν επισκεφθούν έναν προορισμό. Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε και θέλετε να κάνετε τη διαφορά, επικοινωνήστε μαζί μας για μία ολοκληρωμένη πρόταση.

Προγράμματα ΕΣΠΑ

Εν αναμονή προκύρηξης προγραμμάτων.