Κατασκευή Ιστοσελίδων – Web Design

Το βασικότερο κομμάτι των υπηρεσιών μας είναι η κατασκευή ιστοσελίδων, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών. Με προσανατολισμό στο Web Design που ταιριάζει στην ταυτότητα της σελίδας, την ευχρηστία, τη λειτουργικότητα και κυρίως στο προσιτό κόστος.

δείτε περισσότερα…

Υπηρεσίες Ειδικά για Ξενοδοχεία

Προσφέρουμε υπηρεσίες προσαρμοσμένες αποκλειστικά σε καταλύματα όπως Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά και τουριστικές επιχειρήσεις ώστε να αναπτύξουν την προβολή τους στο χώρο του internet, με άμεσο αποτέλεσμα την αύξηση των κρατήσεων τους.

δείτε περισσότερα…

Κατασκευή Eshop

Ένα σύγχρονο κατάστημα, εκτός από την φυσική του παρουσία, έχει άμεση ανάγκη και την παρουσία της βιτρίνας του στο διαδίκτυο. Δείτε πώς να δημιουργήσετε μία online βιτρίνα που να πουλάει για εσάς.

δείτε περισσότερα…

Προώθηση Ιστοσελίδων – SEO

Έχετε κατασκευάσει μία πάρα πολύ ωραία ιστοσελίδα, αλλά δεν έχετε την προβολή που θα θέλατε. Μήπως ήρθε η στιγμή να ανεβάσουμε μαζί τις πωλήσεις και τις κρατήσεις σας?

δείτε περισσότερα…

Διαφήμιση στο Internet – Pay Per Click

Έχετε σελίδα και θέλετε άμεσα να τη δείτε στις πρώτες θέσεις και να αποδίδει τα μέγιστα? Τότε ξεκινήστε άμεσα μία διαδικτυακή καμπάνια διαφημίσεων και κατακτήστε την κορυφή για όσο εσείς θέλετε.

δείτε περισσότερα…

Συγγραφή Κειμένων Ιστοσελίδων

Το σημαντικότερο κομμάτι μίας ιστοσελίδας είναι η πληροφορία που δίνει. Και αυτό είναι κάτι που επιβραβεύεται από το χρήστη. Το πλούσιο και χρήσιμο περιεχόμενο μίας ιστοσελίδας είναι το Α και το Ω.

 

δείτε περισσότερα…

Συμβουλευτική Επιχειρήσεων

Πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση για την δημιουργία μίας σελίδας ή ακόμα και για μεταβολές στην ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα σας, συμβουλευτείτε κάποιον με εμπειρία στο χώρο. Υπάρχουν τόσες λεπτομέρειες στην κατασκευή ιστοσελίδων και στον τρόπο ανάπτυξης τους που πραγματικά είναι επιστήμη.
δείτε περισσότερα…